nieuws

Fysiotherapie Alexander per 1 september onder OrthoXpert

 

Sinds 1 september behoort Fysiotherapie Alexander tot de groep

van OrthoXpert praktijken.

OrthoXpert praktijken werken volgens de OrtoXpert Zorgplannen en deze zijn specifiek ontwikkeld voor revalidatie na een schouder-, heup- of  knieoperatie.

In samenwerking met de orthopedisch chirurgen van het IJsselland Ziekenhuis en de Sint Franciscus Vlietland Groep hebben wij een zorgvuldige invulling gegeven aan het OrthoXpert Zorgplan. Deze nauwe samenwerking garandeert een intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en  bij gezamenlijke controles. U krijgt als patiënt  zo het beste passende behandelprogramma. Het OrthoXpert Zorgplan brengt de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart en het programma ligt bij aanvang vast.

Wij gebruiken hierbij speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van de behandeling in kaart te brengen.

Uw revalidatie vindt onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten plaats. De metingen die wij uitvoeren zijn van belang om het proces goed te kunnen begeleiden.

Wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar orthoxpert@berkelhoek.nl of bel met telefoonnummer 010-8701811.

Fysiotherapie Alexander aangesloten bij ParkinsonNet

 

Fysiotherapie Alexander is aangesloten bij ParkinsonNet.

Wij begeleiden patiënten met Parkinson of Parkinson verwante

aandoeningen met een zorgvuldig samengesteld behandelzorgplan.

Hierbij is er altijd een intensieve terugkoppeling over de voortgang en

resultaten van de behandeling met de verwijzend neurologen.

Lauri Savelkoul is geregistreerd bekkenfysiotherapeute en tevens kinderbekkenfysiotherapeute.

Harm Mallée is manueel therapeut en tevens kindermanueeltherapeut.

Tandartsenpraktijk Alexander opent haar deuren

 

Medio januari 2016 zal Tandartsenpraktijk Alexander haar deuren openen in het gezondheidscentrum Alexander. Bij Tandartsenpraktijk Alexander kunt u naast algemene tandheelkunde ook terecht voor cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. Onze tandartsen staan geregistreerd in het kwaliteitsregister tandartsen, waarmee wij laten zien dat wij voor optimale tandheelkundige zorg in de praktijk staan. Transparantie, goede communicatie, het bieden van een luisterend oor aan de patiënt en natuurlijk kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Kortom, wij willen u binnenkort welkom heten in Tandartsenpraktijk Alexander!

Open Dag bij Gezondheidscentrum Alexander!

Zaterdag 18 maart van 10:00 - 15:00 uur

 

In het kader van de week van zorg en welzijn zetten ook wij de deuren van ons mooie centrum voor iedereen open.

 

De eerste 75 bezoekers ontvangen een Goodie-bag!

 

In ons centrum zijn zeer veel verschillende disciplines gevestigd en u kunt bij hen terecht met al uw vragen. Ook zijn er diverse gratis mogelijkheden voor gezondheidschecks. Bij de psycholoog kunt u bijvoorbeeld informatie krijgen over de behandeling van een paniekstoornis en depressiestoornis en een animatie over behandelen met EMDR.

Bij huidzorg kunt u terecht voor een gratis huidanalyse, bij de pedicure krijgt u een gratis voetencheck, bij de logopedist kunt u een gratis stem- spraak-, of taalscreening krijgen, zo is er voor iedereen wel iets interessants te ontdekken!

 

Adres: Hoofdweg 480 – 486, 3067 GK Rotterdam

 

Gratis parkeren voor bezoekers